Beleggen

De projecten van Sikking Vastgoed zijn vanwege kwaliteit en flexibiliteit interessante beleggingsobjecten. Voor beleggers zijn hierbij verschillende mogelijkheden om te participeren.

 

Sikking Vastgoed ontwikkelt op toplocaties in Nederland. Soms geven ondernemers de voorkeur aan het huren van bedrijfsruimte zodat hun kapitaal- en kredietruimte volledig gebruikt kan worden voor de bedrijfsvoering. Voor hen verkoopt Sikking Vastgoed een deel van de bedrijfsruimten uit haar projecten aan beleggers.

 

Daarnaast bestaat een participatiemogelijkheid in nieuwe projecten. Indien gewenst is de belegger gedurende de ontwikkeling en bouw van een project intensief betrokken. In sommige gevallen is de belegger de initiator van een ontwikkeling maar ontbreekt de noodzakelijke kennis om een project te begeleiden en te realiseren.

 

Sikking Vastgoed stelt haar kennis, kunde en netwerk dan graag ter beschikking. Een marktconforme rentevergoeding over het geïnvesteerde vermogen en meedelen in het projectresultaat levert zeer interessante rendementen op.

Ook in deze economisch roerige tijden is beleggen in vastgoed een goed alternatief gebleken voor de aandelen- en obligatiemarkt. De invloed van schommelende effectenbeurzen op beleggingen in direct vastgoed is beperkt. Beleggen in vastgoed biedt uitzicht op een goed rendement en een jaarlijks terugkerende inkomstenstroom. Bovendien is de belegging niet abstract; het geld zit werkelijk in stenen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Sikking Vastgoed beleggers biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

072 – 7210970