Projectontwikkeling

Sikking Vastgoed is actief als projectontwikkelaar van hoogwaardige woningen, kantoorgebouwen en bedrijvencentra. De projecten leveren bijzondere, zich in de markt onderscheidende eindproducten op. Sikking Vastgoed beschikt over de flexibiliteit en inventiviteit die nodig is om bij elke locatie steeds opnieuw een inspirerend programma te bedenken en te vertalen naar vormgeving, organisatie en planproces.

 

Een doordacht planopzet, moderne architectuur en uitstekende locatie staan centraal in het opzetten van een project. Multifunctionaliteit, waarborging van kwaliteit en het bewust omgaan met het milieu zijn daarbij uitgangspunten voor elke ontwikkeling.

 

Met name de laatste jaren heeft Sikking Vastgoed uitgebreide ervaring opgedaan met intensief grondgebruik, individueel en collectief particulier opdrachtgeverschap en herontwikkeling van verouderde bedrijventerreinen. Door  architecten, opdrachtgevers en overheden wordt regelmatig een beroep gedaan op de hierbij ontwikkelde specialistische kennis.

 

Wilt u weten wat Sikking Vastgoed voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

072 – 7210970